Lenormand karta SIDRO

By | 7. 4. 2023

Lenormand karta Sidro ima veliko simbolov in se lahko interpretira na več načinov.

Poglejmo kaj pomeni Lenormand karta Sidro skozi področja.

Stabilnost

Sidro predstavlja stabilnost in trajnost v življenju. Kaže na to, da se bodo stvari v vašem življenju počasi in vztrajno premikale naprej, brez nenadnih sprememb ali pretresov.

Varovanje

Karta Sidro lahko kaže tudi na potrebo po varnosti in varovanju. Morda se počutite ranljive ali izpostavljene in potrebujete neko vrsto zaščite.

Temelji

Predstavlja trdne temelje in korenine, ki vas držijo na tleh. To lahko kaže na to, da so vaše korenine trdne in da se lahko osredotočite na gradnjo vašega življenja na trdnih temeljih.

Delo

Lenormand karta Sidro se pogosto povezuje z delom, zlasti z dolgoročnimi projekti in zaposlitvijo. To lahko kaže na to, da je vaše delo stabilno in da boste dolgoročno uspešni.

Finančna stabilnost

Karta lahko kaže tudi na finančno stabilnost in varnost. To pomeni, da se lahko zanesete na svoje finančne vire in da ste na splošno varni pred finančnimi težavami.

Miren um

Obenem lahko Sidro kaže tudi na miren um in notranji mir. To pomeni, da ste na splošno zadovoljni s svojim življenjem in se ne obremenjujete preveč s stvarmi, ki jih ne morete nadzorovati.

Lenormand karta iz knjižice, ki pride zraven kart: je znak za uspešen posel na morju (vodi) in predstavlja velike prednosti v trgovini ter v pravi ljubezni; v položajo dlje od osebe kaže na občutljiv odnos in na neobstoječe stvari v ljubezni

Dodatni pomeni za Lenormand karto SIDRO

Simbol karte: Devetica mečev

Številka: 35

Splošen občutek: pozitiven

Planet: Saturn

Astrologija: Kozorog

Časovna komponenta: Dolgo časa

Nazaj na Lenormand karte