Numerologija: pomen števila 4

By | 29. 4. 2021
numerologija število 4

Število 4 predstavlja znanost, pravico, vztrajnost, glasbo

Ljudi, ki so rojeni  s številom 4 (.4., 13.,22., in 31.) v mesecu je težko razumeti. Lahko se kažejo zelo nesrečni, v resnici pa so kar zadovoljni s seboj na nepopustljivi poti sprememb.

So zelo delavni in vse kar delajo, opravijo dobro in skrbno. So praktičnega duha in niso pretirano romantični ali sproščeni.

Potrebujejo dobrega partnerja, ker pogosto gradijo gradove v oblakih, zato rabijo nekoga, ki jih vodi.

Nekatere štirice rabijo velike proslave ali zbiranja in so dobri organizatorji.

Energija štirice prinaša tudi delavnost, originalnost, inventivnost, pa tudi ekscentričnost ter nenadne spremembe v življenju.

Zelo težko najdejo pravo, mirno in stabilno pot.

Lahko je to tudi energija sebičnosti ter nepopustljivosti, kar predstavlja zelo močan ego.

Štirica simbolizira postavljanje idej v obliko. Pomeni delo in konstruiranje trdnih temeljev. Je številka reda in discipline. Vsem mora temeljiti na realnih temeljih materialnega sveta.

Ljubi red in zakone, ki ščitijo svet pred kosom.

Je zelo natančna, pragmatična in sistematična. Sovraži spremembe, kar jo dela nazadnjaško, vendar predstavlja število 4 z eno besedo VARNOST.

Preberite več o tem kaj vam lahko prinese numerologija in numerološki izračuni.

Rojeni 4. v mesecu

So praktični, metodični, imajo radi svoj dom in zemljo. Na nek način so materialisti in radi delajo v svoje dobro. So praktični in želijo ustvariti osnovo za prihodnost. Težko pokažejo naklonjenost.  Obiti morajo željo, da vsiljujejo svojo voljo. V sebi naj razvijejo taktičnost. Rojeni 4. v mesecu ne marajo sprememb, Primerni poklici: bančništvo, gradbeništvo, finančno poslovanje in revizija, analitične znanosti, arhitektura, gradbeništvo.

Rojeni 13. v mesecu

So dosledni in vestni delavci, ki delajo tiho in malo govorijo. Ne prenesejo lenobe. Pogosto morajo trdo delati in plačati za svoj uspeh. So dobri, zvesti prijatelji in privrženi zakonu kot zvesti ljubimci. Slaba lastnost je prevelika natančnost in trma. Med temi ljudmi so tudi dobri znanstveniki, govorniki in organizatorji.

Rojeni 22. v mesecu

So lahko nesrečni, saj so zelo nekonvekcialni in včasih ekscentrični. Težko shajajo s sorodniki in prijatelji, ki se za njihovim hrbtom norčujejo. Zelo težko se navadijo na pravila, ki jih zahteva dom. Radi potujejo in imajo neobičajno delo. Pogosto raje delajo sami, v denarnih zadevah pa morajo biti previdni. O veri razmišljajo po svoje. Izogibati se morajo tujim bremenom.

Rojeni 31. v mesecu

So najsrečnejši od ljudi števila 4. Vendar živjo v svojem svetu in so lahko pogosto osamljeni , depresivni in imajo mnogo nevidnih sovražnikov. Upirajo se pravilom, zakonom, obenem pa čutijo globoko povezanost z domom in otroci. To je število osamljenega volka.So realne osebe, poosebljena logika, razum in se trudijo se, da probleme, s katerimi se srečujejo, ne jemljejo preveč osebno. So marljivi, odgovorni in ljudje jim zaupajo. Ljubeznivi so do neznanih ljudi, bolj kot do svojih bližnjih.  Za svojo družino in sebe postavljajo visoke standarde, če jih ne uresničijo, pa so zelo razočarani nad seboj ali drugimi.  Lahko delajo v medicini, zdravstvu, statistiki, proizvodnji.

Energija: ženska

Barva: zelena

Planet: Saturn

Element: zemlja