Numerologija: pomen števila 3

By | 21. 4. 2021
numerologija število 3

Število tri predstavlja vibracije, ki prinašajo avtoriteto, ambicije  ter energije, ki vladajo zakonu, denarju, filozofiji, religiji

Povezana je z vsem, kar jim daje zemeljske energije in je povezano z zemljo. Število tri je povezano tudi s časnikarstvom.

Preberite več o tem kaj vam lahko prinese numerologija in numerološki izračuni.

Rojeni 3 (3. 12. 21. in 30. v mesecu)

So ambiciozni, idejno razgibani ljudje, ki težijo za visokimi položaji.  Ne obsojajo, pač pa vsako stvar dobro premislijo. Zelo so vdani družini,  in so zelo navezani tudi na prijatelji ter zelo družabni. Zanimajo jih okultne zadeve, vera in so zelo intuitivni. Niso zadovoljni v podrejenem položaju.

Ljudi obvladujejo na spiritualnem področju, so zelo dobrohotni in radodarni. So zelo ostroumni sogovorniki. V slabem pomenu so lahko nerazumevajoči za druge stvari ali jih ne jemljejo dovolj resno. Lahko so dobri pravni zastopniki , vojaki, predsedniki, literati, politiki.

Rojeni 3. v mesecu

So osebe močnih občutij , ki pa se zelo hitro menjajo. Imajo bujno domišljijo in so zelo komunikativni. Ljudje jih imajo radi Morajo biti zaposleni in to v takem poklicu, ki je povezan z njihovimi talenti, sicer se razblinijo. Sposobni so narediti najboljše v katerikoli stvari in situaciji.  Dobri so pri vodenju pogovora. Trojke so lahko: zdravilec, frizer, kozmolog, pisec o zdravi hrani, glasbenik, umetnik.

Ljudje, ki so rojeni 12. v mesecu

So nesrečni ljudje, ker jih navadno izkoriščajo, saj navadno drugi porabijo njihov zaslužen denar. Pripravljeni so gmotno pomagati tudi drugim. Lahko postanejo žrtve spletk in sprejemajo krivdo drugih na svoja ramena, kar pa lahko povzročajo tudi s svojim izzivalnim početjem.

Rojeni 21. v mesecu

So družabni, vedri in prijetni, zato lahko hitro najdejo prijatelje. Do sebe čutijo veliko samospoštovanje, občasno pa so nagnjenji k sumničenju in nezaupljivosti. Nemir in nervozo najlažje premagajo s spremembami v življenju. Primerni poklici so: pravo, zdravljenje, založništvo, glasba, umetnost, govorništvo, pisanje.

Rojeni 30. v mesecu

Imajo močno željo, da izrazijo svojo osebnost. Videti so blagi in umirjeni. Lahko pa so tudi težavni, posebno za tiste, ki se jim skušajo približati. So nemirnega duha, aktivni in jih zanima veliko stvari. Ker so pri obnašanju nedosledni, jih ljudje težko razumejo. So močni v svojih prepričanjih, da imajo vedno prav. So intuitivni, ter velikokrat razmišljajo o obsedenosti ali spiritualizmu. Primerni poklici: pisanjem, umetnost, oglaševanje, govorništvo. Ključne besede so kreativnost, humor, socialnost, samo izražanje. Število rasti je princip rasti in realizacije, realizira tisto kar sta števili ena in dva načrtovali. Zelo dobro se znajde v organiziranju in načrtovanju prihodnosti. Uživa v lastnih načrtih, vendar se njeni projekti včasih tudi razblinijo. Posledica tega je ogromno nezaključenih projektov in neuresničenih idej.

Energija: moška

Barva: rumena

Planet: Venera

Element: ogenj