Numerologija je povsod okoli vas

By | 10. 6. 2015
numerologija je intrepretacija matere Zemlje

Numerologija je pomemben faktor v vsakem pogledu vašega življenja

Verjeli ali ne, številke igrajo v vsakem življenjski zgodbi, tudi vaši, velik pomen. Zato je numerologija tista s katero s eje dobro ukvarjat že zaradi sebe. To svetujem vsakemu.

Nehote si izberete točno določeno registrsko številko avtomobila, živite v stanovanju z zelo pomembno številko, izbirate partnerja, ki se numerološko ujame z nami ali pa tudi ne.

Vaše ime je sestavljeno iz črk, ki so pravzaprav številke.

In tako vaše ime vibrira na poseben način, ravno tako drugi vibrirajo na isti ali pa na drugačen način kot vi. In ko pridete z ljudmi v medsebojni kontakt tudi samo začutite energijo v plus ali pa v minus. Tako samo začutite, da se z nekom lepo povežete, z nekom drugim pa ne.

Tako se dan za dnem borite nevedoč, da je vsako veselje, vsaka jeza, smeh, ljubezen in žalost boj posledica neujemanja medsebojne vibracije števil. Vaša numerološka vibracija je vaša življenska sled, ki nakazuje vaš življenski tok.

Za izračun vaše prihodnosti me lahko kontaktirate sms vedeževanje

Skrivnost je v številkah, v izračunu sto različnih faktorjev

To je pravzaprav moje delo. Za vas izračunavam povezave med vami in drugimi, izračunavam numerološka ujemanja med ljudmi, izračunavam življenjske poti neglede na druge faktorje, izračunavam vse tisto kar vi mislite, da je nekaj samoumevnega, da je kot je.

V bistvu pa nič ni samoumevno. V vseh stvareh je podlaga v številkah. številke so tiste, ki jim numerologija daje smisel. Numerologija je pravzaprav študij številk in kombinacij številk.

Zakaj sem napisala, da gre za sto različnih faktorjev? Ker je to resnica. Ko se nekdo začne učiti in spoznavati z numerologijo, je to nekaj enostavnega. Potem pa, ko se začnejo globja raziskovanja, postanejo zadeve veliko bolj zakomplicirane in dejansko se zgodi sto različnih faktorjev.

Za vas sem pripravila nekaj več informacij v zvezi z numerologijo.

Numerologija vam lahko zelo zelo pomaga

Vedno bolj razmišljamo o pomenu števil, ki vplivajo na naše življenje na mnogo načinov. Zadnje čase veliko beremo o vplivu rojstnega števila, numerologija imen pa o pomenu imena in priimka ali imena podjetja lahko pove zelo veliko. Znanost o številkah so poznale že najstarejše civilizacije.

Numerologija imen ni le veda o številkah, ampak je veliko več. Pove nam, kako vplivajo lahko določene besede na naše življenje. Že pred 10.000 leti so poznali numerologijo tudi Kaldejci, ki so določenim črkam pripisali vrednost številke. Tako so izračunali tudi številčno vrednost določenih besed.

Numerologija imen nam pove kakšno energijo nosimo v svojem imenu ali priimku. Izračunamo si naše osebno, bioritemsko ali generacijsko število. 

Nekaterih stvari ne moremo spremeniti. To so na primer naš datum rojstva.

Pri izračunu osebnega števila uporabljamo lahko različne seštevke. Zelo pomembno je ugotoviti, ali je naše ime dobro in skladno z dnevom rojstva.

Na trgu obstaja veliko numeroloških priročnikov in vsak ima nekaj posebnosti, obenem pa z ostalimi priročniki nekaj skupnih zakonitosti.

Vabim vas, da si preberete nekaj tekstov, ki sem jih napisala za bolje razumevanje numerologije.Za več informacij se lahko obrnete tudi na wikipedijo, ki pa na žalost o tematiki numerologija imen nima še razdelanih zadev.

Morda pa bom sama kaj dobrega napisala.

Numerologija imen kot pomoč pri ujemanju partnerjev

Numerologija imen je zelo uporabna tudi pri izračunu ujemanja partnerjev. Dobro je vedeti, da so numerološki izračuni, ki jih vidimo recimo po televiziji, napačni in narejeni samo za potrebe zadovoljevanja mase ljudi, nikakor pa ne za resne numerološke izračune.

Mnogi posamezniki, ki se ukvarjajo z numerološkimi izračuni, uporabljajo pravi imeni obeh partnerjev. Skorajda nihče pa ne dela izračuna na način, da se uporabi tudi nadimke obeh, moškega in ženske. To je po svoje zelo pomembno, pa čeprav mnogi to zanikajo.

Numerologija imen je zelo dobro pripravljena samo na način, da se uporabijo vsi možni viri, vsi možni numerološki podatki. Le tako se lahko naredi dobra numerološka analiza.

Vabim vas, da me za numerologijo imen pokličete ter povprašate kako se ujemate z vašim partnerjem ali kdo bi bil tisti, ki bi vas lahko najbol osrečil.

Sms vedeževanje za numerološke izračune

Numerologija imena

Numerološki izračun imena – kaj je dobro vedeti

Osnovna numerološka literatura

Numerologija: pomen števila 1

Numerološki pomen števila 2

Numerološki pomen števila 3

Numerološki pomen števila 4

Numerološki pomen števila 5

Numerološki pomen števila 6

Numerološki pomen števila 7

Numerološki pomen števila 8

Numerološki pomen števila 9