Numerologija imena – kaj je dobro vedeti

By | 19. 3. 2021
Numerologija - izračun imena in vi

Zakaj je numerologija imena pravzaprav najpomembnejša stvar

Numerologija imena je pomemben zato, ker ima vsaka črka svoj pomen. Sicer ta trenutek gledamo energijo številk, torej lahko vsako črko prevedemo v številko. To številko pa potem vklopimo v raznorazne izračune imena.

V vseh knjigah numerologije najdete izračune, kaj se računa pri imenu, kako se računa. Lahko si izračunate marsikaj. Pa vendar … zadeve niso tako enostavne kot se na površju govori. Že že da lahko izračunate glavno število, pa življenjsko število, vašo glavno življenjsko pot in še veliko drugega.

Pravi numerološki izračuni pa se začnejo tam kjer ni dovolj samo vedeti katera črka pomeni številko 1 ali 2 ali 3. Ja, je pa res, da je potrebno nekje začeti. Tako po pitagorejski numerologiji vidimo, da črke A, J in S pripadajo številu 1, B, K in T številu 2 in tako naprej.

Za numerološke številke je potrebno najprej pogledati spodnjo tabelo

Iz te tabele lahko potem izračunate vaše osebne numerološke številke, poiščete vaša numerološka števila.

123456789
ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ

Ko tako vaše črke v imenu pretvorite v številke in to seštejete, dobite ven številko, ki je lahko enomestna ali dvomestna. Če je dvomestna potem še te dve števili seštejte, da dobite ven samo eno številko. Nekateri med vami boste imeli to srečo, da bo po seštevanju dvomestna številka 11, 22, ali 33. To so zelo pommebna števila in nakazujejo, da vam je v življenju namenjenega nekaj posebnega. Tudi vaša karizma je drugačna od karizme ostalih.

Ne pozabite, da je potrebno seštevat črke imena in priimka, da bi dobili vaše glavno število.

Dovolite, da vam preko sms sporočil numerološki izračun naredim prava numerologinja.

Kakšno vlogo igrajo v numerologiji šumniki č, ž, š

Najprej naj vam povem to, da se s šumniki kaj zelo ne obremenjujte. Vsak numerolog šumnike umesti po svoje. Nekateri imajo svojo tabelo za izračunavanje šumnikov, kjer šumnikom dajejo svoja števila.

Nekatere numerologinje, tako kot v tem primeru tudi sama, v izračunu šumnike najprej enostavno upoštevam kot da strešic nad črkami ni. Torej Č postane C, Ž postane Z in Š postane S. To sicer ne pomeni, da pozabljam na šumnike. Na šumnike se tako osredotočim potem, ko napišem ime in ga pogledam tako zvrha. V meni se takrat sprožijo posebni elementi povezovanja črk med sabo.

Vsak šumnik ima svojo vlogo. Če ima nekdo ime SARA in gledamo pomen prve črke v imenu, je smer te osebe kar drugačna od nekoga, ki ima prvo črko v imenu Š, recimo ŠTEFKA. Ne gledamo tukaj celotnega imena ampak samo prvo črko v imenu.

Numerologija in priimki

Vsak človek ima svoje ime in svoj priimek. Ime dobi ob rojstvu, rodi se pa v družino, ki ima svoj priimek. In ta priimek potem dobi tudi on sam. Pri numeroloških izračunih ponavadi upoštevamo oboje, ime in primek. Pa vendar, da bi razumeli delovanje tega posameznika v družini, je potrebno izračunavat posebej ime in posebej priimek.

Tega se vsaka numerologinja sploh ne poslužuje. To so že te nijanse med numerologi, ki razlikujejodobrega numerologa od navadnega numerologa, profesionalnega numerologa, ki stvari preverja v praksi in numerologa, ki išče samo hitre izračune.

Numerološki izračuni na novem nivoju

Vsak numerolog se poslužuje določenih smernic, ki mu prinašajo najboljše rezultate. To je podobno kot pri astrologiji. Že res, da je v astrologijo tisoč različnih možnosti pogledov. Eni se osredotočajo na rojstno astrološko karto, drugi najraje gledajo v tranzite, tretji prisegajo na horarno astrologijo. pa vendar pravi astrologi gledajo določene smernice, iščejo določene signale, položaj tega in tega napram položaju tega in tega. ne bom tukaj o astrologiji, samo dala sem za primer.

Tako v numerologiji sama nikoli ne sledim osnovnim pravilom. Izrek, da so pravila zato, da se kršijo, veljajo tudi v tako “ekzaktni” zadevi kot je numerologija. Vsak se z mano ne bo strinjal, to je razumljivo.

Zato svetujem tudi vam, da se najprej spoznate z osnovami numerologije, nato pa postanite kreativni. Dam vam primer: ni dovolj, da izračunate samo vaše glavno število, pa karmično število in tako naprej. Vprašajte se tudi zakaj je neka črka v vašem imenu poleg neke druge črke v imenu.

Če za primeri vzamem prejšnje ime, ki sem ga omenila: ŠTEFKA: Zakaj je črka E poleg črke F? Kako se energetsko dogajata črki F in K ena poleg druge? Kako energijo daje črka K črki A? Kako šumnik Š vplica na celotno ime? Kakšen skupni imenovalec daje črka Š celemu imenu?

Numerološki izračun imena je vse drugo kot samo seštevanje številk

Če povem vse skupaj malo bolj na splošno skozi primer. Osebne vibracije rojstnega števila 2 ob numerološkem izračunu števila 20 kot številki izračunani za priimek, še bolj potencira nestanovitnost take osebe. Taka oseba lahko doživi ločitev, lahko doživi težave s svojimi domačimi. Tudi nadaljni rodovi lahko čutijo posledici te nestanovitnosti. Zakaj tako? ker je priimek tisti, ki pelje rodbino naprej. In v ta priimek, če poenostavim, se nalaga karma vsakega rodu, ki je bil in ki prihaja.

Zato je potrebno nujno pogledat prvo črko v imenu in prvo črko v imenu.

Če je prva črka v imenu K, to prinaša:

 • odločenost in ponos;
 • inteligentnost;
 • veliko sposobnost spajanja različnosti;
 • ambicije tako osebo pripeljejo daleč, vendar je vedno prisotnost negotovosti in nesamozavesti
 • kreativnost uma;
 • bogato fantazijo;
 • iskrenost v prijateljstvu;
 • ljubečnost do partnerja in do svojih otrok;
 • in tako naprej ….

Ime z začetno črko K tako pokaže kakšna je v bistvu oseba, ki se prebija skozi okolje v katerem se nahaja.

Kaj pa če je prva črka osebe črka R? Kaj to prinaša s sabo?

 • veliko odprtost za uspeh;
 • veliko moč, s katero vpliva na okolico;
 • razumevanje šibkejših;
 • čustvenost;
 • aktivnost;
 • inspirativnost napram drugim;
 • mentalno moč;
 • na trenutke do samega sebe pesimistično naravnanost;
 • sodobne nazore;
 • moralo v družbenih okvirih;
 • in tako naprej ….

Morda se vam zdi zakomplicirano? Saj dejansko je. Potrebno razumeti koncept numerološkega izračuna

Kot smo sedaj videli, sta pravzparav obe črki čisto ok. Obe črki na prvem mestu prinašata imenu zelo pomembne pozitivne lastnosti. Težava nastane, ker ljudje pozabljajo, da prva črka v imenu ne pomeni vsega. Prva črka je samo prva črka, ki prinaša, če v prenesenem pomenu povem skozi glasbeno prispodobo, ime skladbe, skladatelja, tip skladbe, da lahko človek ve kaj lahko pričakuje. A to še ne pomeni, da bo skladba ljudem všeč. In podobno je z imenom. Zato je nujno nujno nujno upoštevat tudi druge črke v imenu.

Predlagam vam, da numerološki izračun za vas naredi prava numerologinja

Zakaj bi se sami ukvarjali z izračuni, ko pa se lahko obrnete na izkušenega numerologa in izkušeno numerologinjo?

Numerologija imena predstavlja tiste energije, ki nedvomno vodijo vas in vse okoli vas.

Vsi dogodki se dogajajo na podlagi numerologije. Vse se dogaja skozi matematične izračune, ki jih vi ne vidite. Tako ste tudi vi del teh matematičnih enačb.

Zato vas vabim, da nas kontaktirate. Direktna povezavo do nas najdete na zavihku sms vedeževanje.