Počutje za teden od 05.06.2017

By | 5. 6. 2017

kako se boste počutili

 

Tukaj so dogovori na vprašanje kako se boste počutili v tem tednu. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da pošljete sms na številko 3336 z vsebino USODA, zraven pa pripišite vaše vprašanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

Izbira 1

V tem tednu se boste počutili zelo dobro. Boste pa obenem zelo zelo delavni, kar vam bo pobralo vso energijo, ki jo imate na voljo. Zato bodite pozorni. Naj vam bo bolj pomembno življenje, počutje, ne pa zadovoljstvo vaših nadrejenih kjer delate.

Izbira 2

V tem tednu pričakujte umirjeno energijo in počutje, ki bo povezano predvsem z vsem, kar se okoli vas in skupaj z vami premika. Torej kamorkoli boste že ta teden morali in komurkoli boste že orali pomagati, smatrajte to za nekaj dobrega, nekaj z namenom, nekaj dobrega na dolgi rok.

Izbira 3

Bolj kot boste sledili pravilom igre, bolj boste potegnili takratko. Zato boste v tem tednu vaše počutje vezali na vašo iznajdljivost. Vi boste iznajdljivo speljali vse kar morate. In to vam bo proti koncu tedna prineslo veliko dobre volje in super počutja.

Izbira 4

Vaše počutje bo ta teden bolj na psu kot se temu reče. Veliko se boste ukvarjali s sabo, se spraševali kaj boste in kako boste. V bistvu je treba vedeti, da boste pravzaprav sami sebi kreirali težave in s tem slabo voljo. Zato imate zdaj čas, da obrnete razmišljanje in misli, ki jih imat eta trenutek in si naredite čudovit teden.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja