Denar 08.06.2017

By | 8. 6. 2017

kako bo v prihodnje z denarjem

Tukaj so dogovori na vprašanje kako bo s financami v prihodnje.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Vi boste zelo zelo previdni pri rokovanju z denarjem. ne boste si doviolili nediscipline in morda boste pri vsemu temu še pretiravali. Čisto možno je, da boste spoznali, da so stroški, ki jih sedaj imate, že tako ali tako veliki in da je treba zaet malo šparat. ja, sve elpo in prav. A veste kako je to … tudi duša potrebuje svojo hrano. Tako da vi si kar nekaj čepega kupite z denarjem, ki bo na voljo. Le pretiravajte ne, ker vas nekdo v vaši bližini opazuje in, če boste pretiravali, bo postavil vam blokado.

IZBIRA 2

Vaše finance bodo v prihodnosti lepo stoječe. Vi boste malo po malo delali zelo previdne korake naprej. In vam povem … lahko bi se prepustili trošenju. Idej kako potrošiti denar imate veliko. Pa vendar se boste sami sebe držali na kratko ter varčevali denar za neko večjo investicijo v prihodnosti. Ste na pravi poti. In to je najvažneje.

IZBIRA 3

Denar se vas ne bo držal. Ampak to ne pomeni, da boste trošili in trošili, tako nekontrolirano trošili. Vi boste denar, ki vam je na voljo, dajali vašim otrokom, če jih imate ali ljudem okoli vas, za katere veste, da jim bo ta denar prišel zelo zelo prav. In v zelo kratkem času boste ugotovili, da to ni bila napačna poteza. Obenem računajte na to, da boste plačali tudi za dopust. A ne bo vam žal niti malo, ker boste preživeli res fantastično dopustniško dogajanje.

IZBIRA 4

Vi dobro veste kaka enerhija je denar. In dobro veste kako si lahko z njim pomagate. Zdaj lahko pričakujete, da si boste privoščili nekaj dobrega, nekaj finega, veliko razvajanja. In za to boste potrebovali kar nekaj denarja. A to vam ne bo problem. Vi imate dobre dogodke, denar prihaja k vam na tak ali drugačen način. In vi boste s tem denarjem naredili tako,d a bo všeč vam in ljudem okoli vas. Vendar pa vseeno pazite, da boste imeli pravo mero. Ker vi si boste želeli, da bi neko stanje, ki ga boste ustvarili z denarjem, kar trajalo in trajalo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja