Kakšen bo vikend 09.06.2017

By | 9. 6. 2017

kakšen bo vikend

Tukaj so dogovori na vprašanje kakšen bo vikend.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Ta vikend bo za vas precej umirjen in v iskanju kompromisev, odpiranja srca, dogajanja, veselja, globokega dogajanja, sledenju notranjemu glasu. Dobro vam bo na vseh nivojih. ne pričakujte pa zdaj neke energije, ki bi vas razganjala na polno. tega ne bo. Lahko da boste kako dobro knjigo brali, uživali, kuhanje vam nekako ne bo dišalo, poslravljanje po stanovanju pa sploh ne.

IZBIRA 2

Vse, kar boste ta vikend naredili, vam bo prav prišlo v naslednjem tednu. Vi boste naredili vse, da bi dosegli vaše cilje, Zato boste morda pretiravali, šli preko meje dovoljenega. Vse zato, da bodo doseženo vse tisto, kar si boste vcepili v glavo. Pazite, da vas na koncu ravno vaša glava ne bo bolela najbolj od vseh.

IZBIRA 3

V tem vikendu bi bilo super, če bi vi sledili izreku, da se počasi daleč pride. Vsaka hitrost vam bo škodila, vsaka hitrost vam bo povzročala težave. Zato se držite preverjenih receptov, preverjenih poti in držite se vašega načina delovanja, ki ga še najbolje poznate. Le tako bo vikend za vas super in dober.

IZBIRA 4

Nikar ne bodite slabe volje in nikar si ne mislite, da se vam ne morejo dogajati lepe stvari. Vi ste sposobni, vi obvladate, le trenutni zastoji so sedaj. In to samo zato, ker imajo ti zastoji svoj namen. Kaj je namen? Namen je ta, da se vi ustavite in razmslite kdo je vaš prijatelj in kdo vaš sovražnik, kdo tisti, ki govori resnico in kdo tisti, ki vam laže.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja