Počutje za teden od 12.06.2017

By | 12. 6. 2017

počutje ta teden

Tukaj so dogovori na vprašanje kako se boste počutili v tem tednu. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da pošljete sms na številko 3336 z vsebino USODA, zraven pa pripišite vaše vprašanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

V tem tednu vam nič ne bo manjkalo. Počutili se boste zaželjenej, zaljubljene, počutili se boste kot nekdo, ki ima vse urejeno in porihtano. Vendar pa boste, po drugi strani, zelo dobro vedeli, da ni vse ok. Ampak kaj pa morete. Življenje je življenje, ki nas vse malo premetava gor in dol in vsi iščemo prostor pod soncem. In vi ga boste ta teden našli.

IZBIRA 2

V tem tednu bo vaše počutje stabilno in pozitivno. Veliko svojega časa boste namenjali denarju, stabilnosti, namenjali ga boste vsem tistim stvarem, ki vam dajo vedeti, da ste najboljši in da lahko premikate vse možno, samo da se počutite najboljše. Pazite pa na kurjenje energije. Tako da počutje bo ok, a čez vikend boste delovali zelo šibko.

IZBIRA 3

V tem tednu si boste precej upali, precej povedali, si razbremenili dušo. Vi boste več kot zadovoljni z vsem kar se vam bo v tem tednu dogajalo. In da bi se počutili maksimalno, boste pritiskali da ni res. Intima vam bo prinesla še največ. Tako da zdaj veste kam se usmeriti.

IZBIRA 4

V tem tednu boste veliko postorili, kar v prejšnjih tednih niste. Pa vendar se ne boste zaradi tega bolje počutili. Da bi se v tem tednu bolje počutili, bi morali res opraviti en globji vplogled vase. Vi bi morali narediti vse tisto, kar je treba postoriti v duši in na telesu in ne v zvezi z drugimi ljudmi. Ker ne pozabite … sreča in dobro počutje se začneta pri vas, v srcu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja