Ljubezen za vas

By | 3. 8. 2017

ljubezen - kaj se bo dogajalo

Tukaj so dogovori na vprašanje kaj se bo z vami dogajalo na ljubezenskem področju v bližnji prihodnosti. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da pošljete sms na številko 3336 z vsebino USODA, zraven pa pripišite vaše vprašanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

V bližnji prihodnosti pričakujte rahlo neravnovesje, ki bo povezano predvsem s tem, da ne boste vedeli vsega, da boste malenkost tavali v megli ter razmišljali kam gre ta svet in da vas zagotovo nekdo pušča za sabo. Tako da bo velik problem predvsem vaše razmišlkjanje in ne dejansko stanje. Tako da le glejte, da boste razmišljali pozitivno in se veselili vsakega trenutka, ki ga boste preživeli z vam drago osebo.

IZBIRA 2

Pred vami je obdobje velikega dela, velikega matranja, da bi dosegli vse tisto, kar si želite. Ljubezen bo na dosegu roke, le res se boste morali potruditi, da s evam bo dogajalo tako kot se mora. Predvsem vam bo pomembno, da boste nabrali. če se lahko tako izrazim, čim več simpatičnih pogledov ter odobravanja s strani nekoga, ki vam je zelo pomemben.

IZBIRA 3

Super bi bilo, če bi si vzeli čas, se ustavili ter namenili pozornost tistemu, ki vas ljubi. To bo zelo zelo pomembno. Kajti v nasprotnem primeru se boste začeli zapirati vase ter tuhtati vse tisto, kar vas bo dejansko uničevalo. Življenje je lepo, še posebej če si ga delite z nekom, ki ga imate radi in ki vas ima rad. In to imejte pred očmi vedno, v vsakem trenutku. Služba lahko počaka, delo lahko počaka, življenje pa leti mimo in nič ne vpraša.

IZBIRA 4

Veliko pozornosti boste namenil vaši primarni družini. Ljubezen, ki bo prihajala iz vaše notranjosti, ne bo tista napram osebi, ki je poleg vas, ampak bo to družinska ljubezen, ljubezen do vsega, univerzalna ljubezen, ljubezen, ki je več kot samo ljubezen. Težko je to razložiti. Vedite pa to, da se boste za to ljubezen pripravljeni tudi žrtvovati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja