Kakšen bo vikend 04.08.2017

By | 4. 8. 2017

vikend za vas

Tukaj so dogovori na vprašanje kakšen bo vikend.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Ta vikend lahko pričakujete veliko zanimivega, veliko dogajanja, ki bo po eni strani na vas vplivalo pozitivno, po drugi strani pa boste čisto slabe volje, ker nekako ne boste imeli miru, ki si ga boste ta vikend zaželeli. Poleg vročine, ki vas bo dol tlačila, bo nekdo želel, da bi z njim počeli to, ono, tretje, četrto. In ta oseba ne bo imela slabih namenov, le ne bo se vam dalo dogajat se.

IZBIRA 2

V tem vikendu pričakujte veliko laži, veliko pretvarjanja. Če boste kam odšli, na dopust in koga tam srečali ali pa na kak rojstni dan, nikakor ne pričakujte, da vam bodo ljudje govorili resnico. vsak se bo pretvarjal, ker ne bo želel, da bi vi videli točno kaj se dogaja. Tako da ta vikend bo za vas tak transformacijski, saj boste nekoga dali iz svojega življenaj ali pa bo izgubil za vas vso moč in spoštovanje, ki ste ga imeli do sedaj.

IZBIRA 3

V tem vikendu si boste zaželeli vpogleda naprej. Vi že tako ali tako razmišljate o temu kaj je pred vami in kam to pelje. A nekako samo gledate, razmišljate, delujete pa še ne. In ja .. zakaj bi delovali, ko pa je taka vročina zdaj, da možgani še razmišljat sploh ne morejo. Tako da ta vikend boste lahko kaj posebnega sanjali ali pa poklicaki kako vedeževalko ali astrologinjo. Obenem boste začeli razmišljat o svoji preteklosti, kar vas bo pa samo dol tiščalo. Zato glejte naprej, tako kot imate tako lai tako namen.

IZBIRA 4

V tem vikenu uživajte kolikor se to da. Ne ozirajte se na ljudi, ki vam bodo dajali nasvete. Oni ne poznajo vas, ne vedno dobro kake želje imate. Vsak vam bo svetoval tako kot vidi vas iz svojega zornega kota. najbolje bo, da jih ne boste poslušali ampak da se boste usmerili v iskanje nove sreče za vas. Sreča je na dosegu roke in ravno skozi uživanje in veselje boste načli to, kar najbolj potrebujete … vaš neizmerni vrelec mladosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja