Kje bi še bili, če bi lahko bili

By | 9. 8. 2017

kam bi se premaknili ta trenutek

Tukaj so dogovori na vprašanje kakšen bo vikend.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Vi definitivno potrebujete dopust. Ni važno ali ste že bili na dopustu ali pa ne … podite še malo, pojdite čez vikend. Vaša poletna regeneracija še ni zaključena. Naj vam pa povem, da bo za vas zelo pomembno, da ne boste zdaj na dopustu divjali in noreli ampak mora biti to res dopust, vikend, v katerem boste iskali in našli samega sebe. Preberite še enkrat, d aboste dobro razumeli.

IZBIRA 2

Če bi vam kdo rekel, da ste vi nori, bi se kar precej strinjali z njim ali z njo. Ker vaša čustva so razburkana, vaše želje velike in zato boste zdaj v bližnji prihodnosti velikokrat te dve komponenti združili. Tako boste imeli veliko potrebo po čustvih in veliko potrebo po dogajanju. In zato boste pripravljeni narediti tudi kako noro stvar. Vse zato, da boste prišli do impulzov, ki jih potrebujete, da bi lahko prišli do tega česar si želite.

IZBIRA 3

Kaj sploh čakate? Spakirajte kovčke, upajte si. Vse poti so odprte in zato kar pogumno. Ja, zdaj si mislite, da je to nemogoče in da se ne da. Vse se da. Le vi ste zase določili, da se ne da. Okolio sebe imate ljudi, ki vam lahko pomagajo priti na cilj, ki se vam zdi ta trenutek nedosegljiv. Zato postavite zdaj sebe na prvo mesto in GASA v nove zmage.

IZBIRA 4

Povem vam … čisto direktno … spustite se iz ketne, na kateri ste se sami priklenili. Dvolite vašemu srcu, da razvije želje in ravije vse tisto, kar potrebujete za premike naprej. Bodite prepričani, da ste vi sposobni marsičesa. Zato ne samo razmišljati kje bi vi bili ampak pojdite tja. Ne samo hrepeneti ampak bodite aktivni. Ja, te vaše želje imajo svojo ceno v denarju. A kot se rado reče … SAMO ENKRAT SE ŽIVI.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja