Kakšen bo vikend 13.11.2017

By | 10. 11. 2017

tak bo vikend za vas

Tukaj so dogovori na vprašanje kakšen bo vikend.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Ta vikend, ki je pred vami, bo zelo zanimiv. Vi boste veliko časa namenjali drugim, druženju, dobri volji, ne boste pa pri vsemu skupaj tudi pretiravali. Boste zmerni. To pa tudi zato, ker boste začutili, da energije vseeno nimate na pretek. Sicer pa pričakujte tudi neko malo razočaranje, ki bo prihajalo iz naslova pomanjkanja denarja ali želje po nakupu nečesa, ki se pa ne bo dalo izpeljati tudi v praksi.

IZBIRA 2

Vikend bo za vas zelo zanimiv, saj boste zelo aktivni in zelo učinkoviti v svojem delovanju. Nekaj časa boste namenjali nazdravljanju, slavenju nečesa. Nedelja bo pa za vas zelo zelo umirjen dan, saj boste dobesedno obležali od utrujenosti. In ne bo vam žal za to utrujenost. Vedite pa tudi to, da bi ta vikend lahko počakali, da se drugi za vas potrudijo in ne obratno. Pa zakaj bi vi vedno bili tisti, ki se ponudi za vsako stvar.

IZBIRA 3

Če ste še do pred kratkim mislili, da vse zmorete, boste ta vikend razmišljali, da ne zmorete vsega. Lahko da boste občutili vaša leta, lahko da boste ugotovili, da je vaš čas za žuranje šel že malo mimo. Zato počasi, naj se vam ne mudi. Najvažneje bo, da boste dogajanje v tem vikendu gledali iz enega odmaknjenega zornega kota. In videli boste lahko marsikaj.

IZBIRA 4

Karkoli se boste v petek pogovarjali in dogovarjali, ni nujno,d a se spelje tudi v praksi. Zato pričakujte spremembo planov, spremembo dogajanja, poti in smeri. Vedite pa, da vam bodo te spremembe, morda v zadnjem trenutku, dale neko moč, saj boste ugodtovili, da se zelo zelo dobro premikate iz točke a v točko b, iz točke c v točko d in da se veliko ljudi naslanja na vas in računa na vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja