Kakšen bo vikend 17.11.2017

By | 17. 11. 2017

tak bo vikend za vas

Tukaj so dogovori na vprašanje kakšen bo vikend.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Na začetku vikenda boste zaradi česa jezni, napeti, potem se boste počutili močni in vsemogočni, nato vas apa čaka trenutek ohladitve, umiritve, razmišljanja in tehtnega taktiziranja. Nikar si ne mislite, da s evam lahko preteklost vrne in nikar ne mislite, da lahko zadržite nek napredek. Tako da bi bilo še najbolje, da bi se malo prepustili dogajanju ter tako razbremenili težko ozračje, ki ga boste morda čisto nehote ustvarjali.

IZBIRA 2

Ta vikend boste odplri pot vašemu srcu, odprli pot dogajanju. A vedite, da boste le stežka nadzorovali to dogajanje, zato bo zleo pomembno, da ne boste s tem pretiravali. Obenem pazite na cesti, pazite da ne pride do kakih poškodb zaradi pretirane vneme. V nedeljo se umirite in začnite razmišljat o naslednjem tednu, ki za vas ne bo tako enostaven ampak poln izzivov.

IZBIRA 3

V tem vikendu se vam bodo priložnosti odpirale druga za drugo. lahko boste počeli karkoli, delali karkoli, se zabavali na sto in en način. Pazite le, da boste upoštevali pravila igre, zakone ali normalno zdravo mero logike. Le tako se boste izognili neprijetnostim. Pazite, da vas ne ujame radar na cesti zaradi prehitre vožnje.

IZBIRA 4

Vikend bo za vas vikend premikanja, pomoči drugim, dogajanja na področju doma in na področju vaših dosežkov okoli nekega hobija, ki ga imate. Če mislite, da lahko zmagate, boste dejansko tudi zmagali .. pa karkoli boste že tekmovali. Sreča bo ta vikend na vaši strani. Morda ne bi bilo napačno, če bi na hitro napisali en listek za loto in preizkusili srečo na tak način. Pa ne pretiravajte. Dovolj je en listek.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja