Kaj vam sporoča Univezum 29.11.2017

By | 29. 11. 2017

kaj vam sporoča univerzum

Tukaj so dogovori na vprašanje kaj vam zdaj sporoča Univerzum.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Bodite pogumn, ne ustavljate se. naredite vse kar je potrebno samo zato, da začutite v sebi vse tisto, kar vas poganja. Nikar ne skušajte zadržati nekaj starega v sebi. To vas bo dejansko samo obremenjevalo. Zakaj sprašujete? Ker se življenje dogaja, pa naj si vi to želite ali ne. In če ne boste del sprememb na lep način, boste del sprememb na grd način.

IZBIRA 2

Ljubite tisto kar vas obkroža. Načrtno se potrdutite, da bi vse lepo okoli vas samo še nadgrajevali. Zdaj vam je namenjeno, da neko ljubezen do nečesa spremenite v kaj več. Zato odprite srce, poslušajte notranji glas. Ta vas bo vodil po poti, ki si je morda sedaj sploh ne zamišljate tako kot bi bilo treba. Pred vami je lepa prihodnost. Pred vami je vesolje veselja kot se je temu enkrat v eni reklami reklo. Kmalu boste začutili kaj te besede pravzaprav v praksi pomenijo.

IZBIRA 3

Veliko časa posvečate razmišljanju o temu kam bi šli, kaj počeli, kako obrnili, kako odpeljali, zapeljali stvari. V bistvu pa vi samo iščete vrelec mladosti, o katerem lahko večkrat slišite. Vam je sreča na dosegu roke. Mnogi med vami ste pravzaprav že srečni. Pa vendar imate po drugi strani občutek, da se vam sreča izmika. Preberite še enkrat … velika večina med vami vas je že srečnih. Morda se tega le ne zavedate. Zato, da bi začutili to srečo, se ozrite okoli sebe in iz vsega, kar vas obrkoža, sestavite nekaj, naj ta seča dobi tudi obliko. To je tisti ključ, da si boste tudi sami priznali, da ste že našli vrelec mladosti, našli srečo.

IZBIRA 4

Nikar ne silite naprej vse dokle rne boste razumeli tega kar se vam sedaj dogaja. Res bi bilo dobro, da bi prvo ozavestili stopnjo, na kateri se sedaj nahajate, da bi lahko razumeli in doumeli premike, ki so še pred vami. Naj se vam ne mudi. Vse počasi, vse z zmernostjo in vse z dozo zdrave pameti …. in vse bo ok. Osredotočite se na to kar počnete zdaj, osredotočite se na majhne zmage. To vas bo potem kar naenkrat lansiralo na višji nivo, na višje zavedanje in na nove nivoje preizkušenj.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja