Izberite vaš razgled, izberite vaš stolp

By | 6. 12. 2017

razgled za vas

Tukaj so dogovori na vprašanje kaj vam zdaj sporoča Univerzum.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Definitivno ste vi ljudje, ki iščete v sebi nekaj več in ki si želite v sebi poiskati tiste skrite sile in energije, ki poganjajo vas, vaše telo in vašo dušo. Vi ste oseba, ki zna kombinirate raznorazne potrebe in hotenja. Ja, po eni strani vas na polno razganja, želite si več, hitreje, učinkoviteje. Pa vendar vas bolj kot to vleče ena tradicija, vleče vas neka umirjena in varna pot v prihodnost.

IZBIRA 2

Vaši doseški so vsem znani in vsi vedo, da je v vaši bližini dobra energija in da z vašo pomočjo lahko drugi dosežejo karkoli si želijo. Zato pazite, ker bodo želje drugih ljudi zelo zapletene in nevarne. Vedno preverite kaj se dogaja zadaj, kaj so pravi nameni ljudi, ki vas prosijo za pomoč. Pa vendar je res tudi to, da vi v sebi skrivate nek potencial, ki je kot atomska bomba … jo imate, a je ne sprožite, ker bi bile posledice prehude. Zato le glejte, da vam ta kontrola samega sebe ne uide izpod nadzora. Brzdajte se.

IZBIRA 3

Čeprav se smatrate za klasične ljudi, ki živijo lepo in prijetno življenje, vi dobro veste, da so v vaši omari raznorazni okostnjaki, s katerimi se bo treba prej ali slej spraviti v boj. Ja, morda ne boste vedno zmagali, pa vendar bi moralo biti reševanje vaših skritih težav vaša glavna prioriteta. Vrnite s ev preteklost, začnite zapirat vrata, začnite čistiti stvari. Zdaj boste rekli, da to ni mogoče. Ok, tudi prav. A vedite, da je pred vami obdobje, ko bodo ti okostnjaki tako lai tako popadali iz omare. Ne vsi, pa vendar bodite previdni. Če vi ne boste naredili premika in vzeli stvari v svoje roke, bo to naredilo Vesolje, Univerzum. In takrat ne boste imeli kontrole nad ničemer.

IZBIRA 4

Bolj kot boste težili k temu, da se držite zlate sredine, bolje bo to za vas. Bolj kot boste iskali in našli ravnovesje v življenju, bolje bo to za vas. Zakaj tako? Ker bistvo vašega življenja ni borba, kreganje, sekiranje, depresija in še vse drugo ampak je za vas pomembna ljubezen, druženje, ljubezen in razumevanje. Nima smisla zasledovati nekih ciljev samo zato, da bi drugim nekaj dokazovali. Raje dokažite sami sebi, da znate ljubiti. Dokažite vaši partnerki, vašemu partnerju, da vi znate ljubiti, znate biti strastni in da znate biti zvesti in lojalni. Bo šlo?

One thought on “Izberite vaš razgled, izberite vaš stolp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja