Kakšen bo vikend 12.01.2018

By | 12. 1. 2018

vikend bo dober za vas

Tukaj so dogovori na vprašanje kaj vam zdaj sporoča Univerzum.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

V tem vikendu pričakujte veliko dogajanja, ki vas bo premikalo naprej. Vi boste dosegli vse tisto, kar potihem malo po malo tudi pričakujete. Šli boste v smeri, ki vam je všeč. Tako da boste ta vikend pravzaprav zelo zelo zadovoljni. In ne pozabite pomisliti tudi na druge. Potegnite jih s sabo, pa kamorkoli že greste. ja, zdaj bo velika večina med vami zmajala z glavo in si mislila, da so stvari, ki jih boste ta vikend počeli, namenjene le vam. Tudi ok.

IZBIRA 2

Ta vikend pazite na cesti in tudi drugače pazite kako boste reagirali, kako delovali in kaj upoštevali in kaj ne upoštevali. Ta vikend boste imeli zelo močne energije, ki jih bo treba res lepo peljati, paziti kako in kaj. To vse predvsem zato, da se vam bi lahko dogajale le lepe stvari in niti ena slaba. Vsekakor boste imeli lep vikend. Vam pa svetujem, da se ne jezite, ko ne bo šlo ravno vse po načrtih.

IZBIRA 3

Sreča bo ta vikend na vaši strani. To pa predvsem zato, ke rboste delovali zelo disciplinirano in se udeleževali vseh takih stvari, ki predstavljajo železno srajco, rutino, tradicijo. In ravno to bo vam prineslo veliko srečnih trenutkov. Naj vam ne bo žal, ker boste morali delati kaj kar ni po vaši volji. Morda pa boste vi tisti, ki boste v imenu tradicije in navad dušili ljudi okoli sebe. Zato se opazujte, opazujte tudi druge in boste videli kako in kaj.

IZBIRA 4

Ta vikend ne bo ok za vas. Kaže se, da boste morali biti servis za druge. Obenem pa se bo veliko govoirlo, veliko bo izrečenih besed, dogajalo se pa ne bo nič. Zato vam svetujem, da to simboliko izpolnete tako, da greste na sprehod k morju ali k jezeru, k vodi. S sabo vzemite knjigo in se zatopite v branje. Ugotovili boste, da sami sebi posvečate čisto premalo časa. Morda pa si boste ta teden zaobljubili, da boste sami sebe pogosteje postavljali na prvo mesto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja