Kakšen bo pustni vikend

By | 9. 2. 2018

pustni vikend

Tukaj so dogovori na vprašanje kakšen bo pustni vikend za vas.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Ta vikend se boste zabavali, se imeli lepo. Pa vendar boste pustovanje bolj opazovali kot pa se ga udeleževali. Kaže, da vam bo bolj kot pust pomembno nekaj drugega, pomembno vam bo dogajanje z eno osebo. V bistvu bo najvažneje to, da boste vi pazili na vse tisto, kar vam lahko odnese denar. Tako boste lahko osredotočenost še vedno oranjali na eni osebi.

IZBIRA 2

Zelo lep vikend je pred vami. Pričakujte veselje, pričakujte dobro voljo, pričakujte dobro hrano. Nekomu boste dajali nasvete, ki bodo tudi upoštevani. Obenem pa vam povem še to, da boste v nedeljo zelo zelo aktivni. Pa niti ne verjamem, da boste delali ampak se boste šli ene vaše hobije ali privat obveznosti, ki vam bodo zelo všeč.

IZBIRA 3

Ta vikend pazite, da ne boste ostali kaj razočarani. Zato še danes preverite pri drugih, če plani, ki jih imate, držijo in če se jih bo spejalo skozi. Morate se preričati, da ne boste na koncu vse morali narediti sami. V nedeljo zna biti za vas naporen dan. Predvsem se lahko zgodi, da se boste morali soočiti z nekom, ki ni istega mnenja kot vi. In zna biti turbolentno.

IZBIRA 4

Pravijo, da se počasi daleč pride. Sam dodajam še dodatek … hitreje se pride pa še dlje. Zakaj vam to pišem? Zato, ker boste ta vikend čisto prepočasni, čisto preveč previdni, preveč boste opazovali in se preveč obremnejevali. Karkoli se vam bo ta vuikend dogajalo, si to vzemite na lahko in vse bo ok. Nekdo vam bo dvoril ali se delal pred vami dvornega norčka. In to vse samo zato, da bi pritegnil vašo pozornost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja