Odnosi v prihodnje

By | 12. 2. 2018

 

odnosi v prihodnje

Tukaj so dogovori na vprašanje kakšen bo pustni vikend za vas.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

IZBIRA 1

Valentinovo je pred vrati in to boste še kako močno občutili tudi vi. Nekdo se bo spomnil na vas in ta ne bo ne partner in ne sorodnik. Lahko da bo to kdo iz preteklosti ali pa nekdo na novo. Tako da boste morali zelo zelo paziti, da se odnos v vašem glavnem partnerstvu ne bo zaradi tega kaj sfižil. Vsekakor pazite, ker se lahko zgodi, da boste tudi na splošo postali malo bolj skrivnostni ali pa bodo drugi do va spostali bolj skrivnostni. Vi pa samo lejte, da boste pošteni, da boste odkriti. Ker se bost ele tako izognili marsičemu na kar sedaj niste še pripravljeni.

IZBIRA 2

V prihodnje lahko pričakujete, da si boste velikokrat vzeli tisto kar vam pripada. Ne boste rosili na kolenih, ne boste objokovali, ne boste sitnarili ampak boste vzeli stvari v svoje roke in naredili tisto kar je potrebno narediti, da bi lahko dosegli svoje. V odnosih boste zelo močni, zato ne pričakujte, da bi nekdo skušal vam pridadejati kako škodo. Bolj kot ljubezen vam bo pomembno ravnovesje odnosov.

IZBIRA 3

Vsi tisti, ki ste izbrali številko 3, se vam pravzaprav ne bo godilo nič hudega. Z vsakim boste našli pravo stično točko, postali boste bolj povezani, pa tudi ostali boste bolj povezani. Skozi odnose boste iskali odpustke za pretekla dejanja in pretekle slabe odločitve. Vedite, da ste ljubljeni. Vedite, da vas ima vedno nekdo rad. Vi noste slaba oseba, niste hudobni. Le želite si, da bi bilo vse prav, a vas na trenutke malenkost odnese. Vsakega odnese.

IZBIRA 4

Če ste še do vćeraj mislili, da se vam ne more zgoditi nič posebnega, boste v naslednjih dneh in tednih videli velike spremembe, Pa ne samo videli ampak tudi občutili. Pričakujte spreminjanje odnosov, pričakujte presenečenja, hitre akcije in potrebo po hitrih odgovorih, ki jih boste morali dajati vi. Če boste ostali križem rok in ne boste dajali odgovorov, bodo spremembe, ki so vam namenjene, šle kar mimo vas.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da kliknete sem za sms vedeževanje. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja