Poceni vedeževanje – na kaj je treba biti pozorni

By | 27. 3. 2021

Velikokrat lahko naletite na reklame, ki vam nudijo poceni vedeževanje. Vabijo vas z vsemi mogočimi sladkimi besedami, obljubljajo nebesa in računajo na to, da jih bodo klicali ljudje. Temu je vsaka reklama pravzaprav namenjena.

Pa vendar je dobro razmisliti zakaj nekdo ponuja bolj poceni vedeževanje kot kdo drug.

poceni vedeževanje da ali ne

Za kaj se pravzaprav gre pri poceni vedeževanju

Potrebno je razumeti, da nekdo, ki kliče za vedeževanje, išče odgovore na svoja žgoča vprašanja. Saj veste … tudi vi iščete odgovore. In mnogi zato iščete cenejše oblike vedeževanja. In ker je 090 vedeževanje najbolj priročna oblika stika z vedeževalko, je to super ideja za ponudit bolj poceni klic na minuto pogovora.

Mnoge vedeževalke so poštene .. povedo zakaj ponujajo bolj poceni prerokovanje. Mnoge vedeževalke pa ne povedo zakaj nudijo bolj poceni vedeževanja. Trik z nižjo ceno je pravzaprav trik, da se stranko potegne iz linije naprej v svoje druge storitve. Nekatere vedeževalke nudijo še energetske masaže, amulete, poldrage kamne, kristale, seveda po zelo visoki ceni.

Mnoge vedeževalke se ukvarjajo z odpravljanjem črne magije. Nič narobe. Pa vendar je treba vedeti, da je strošek odpravljanja črne magije lahko zelo visok. Pred tem pa je potrebno sploh vedeti ali ima človek sploh črno magijo. Vse je v besedah, vse v manipulaciji s črno magijo. Veliko bi vam lahko o temu pisala, veliko zgodb sem slišala, morda kdaj drugič. Namreč treba je vedeti, da črna magija ni kar nekaj v tri dni ampak zelo zelo resna zadeva. Zato črna magija ni vsakodnevni pojav in nima je vsak. Je pa seveda najlažje za vse neuspehe okrivit črno magijo.

Če ovrednotimo poceni vedeževanje

Če vas vprašam kaj je za vas prava cena za vedeževalske storitve? Koliko vam je računala vedeževalka, ko ste jo obiskali na domu? Koliko časa vam je ta vedeževalka namenila za plačano storitev vedeževanja? Ste bili zadovoljni? Bi še enkrat šli do taiste vedeževalke za ta denar? Premaknimo se na vedeževanje na daljavo. Koliko plačujete za vedeževanje preko telefona? Ste zadovoljni z vedeževalko na telefonu? Je za vas vredna svojega denarja? Ste redne stranke kake dobre vedeževalke na telefonu?

To so vse vprašanja na katera si dajte sedaj odgovore. Tako na počasi. Se vam ne mudi. Lahko vam pa pomagam z odgovori in vam dam en sam odgovor, ki je najbolj resničen:

Če vam da vedeževalka pravilne odgovore, je to poceni vedeževanje. Ker v nasprotnem, ko odgovori niso pravilni, je še brezplačno vedeževanje preveč drago vedeževanje. Upam, da sem razumljivo povedala.

Če vedeževalka poda pravilne odgovore, če ji stranka zaupa, potem ima stranka mir v duši, umirjen utrip, ni sekiranja, ni obremenjevanja, vse se vsaj približno ve kako bo v prihodnosti potekalo. In veste koliko je to vse vredno? To je neprecenljivo!!!

Vabim vas, da preizkusite jasnovidko Vesno, vedeževalko Zvezdano ali življenjsko svetovalko Mojco. Zagotovo boste zadovoljni z vsemi tremi.

Poceni vedeževanju ne smemo delati krivice

Kar ste do sedaj prebrali so stvari iz realnega življenja vedeževalke. Tudi sama se ukvarjam z vedžeevanjem, tudi s poceni vedeževanjem. Velikokrat mojim strankam v znak zahvale ponudim cenejšo obliko vedeževanja, najbolj zvestim strankam pa tudi na vsake toliko eno brezplačno seanso vedeževanja. Zdi se mi prav, da se na tak način povezujem z mojimi strankami. Ker moja dobra stranka si lahko tudi ti, ki to bereš. In ni mi vseeno zate.

Najvažneje je, da ste pozorni kaj se dogaja, ko kličete za cenejše vedeževanje in da ste pozorni na dodatne ponudbe, ki vam jih kdo na cenejši liniji za vedeževanje ponuja.